Valpbilder dag 10

Valparna fortsätter att gå upp snabbt i vikt, såhär ser dagens vikter ut:

Lila hane 902 g
Vit hona 863 g
Rosa hona 850 g
Röd hona 1004 g

Ja lilla tjockisen har alltså passerat kilo-strecket nu =)

Tog nya bilder på dem ikväll, var ju några dagar sen sist nu och de utvecklas snabbt. Fast inga öppna ögon ännu. Rosa tiken har fått mycket pigmentering på magen. Övriga har inga pigment alls på magen. Tindra har inte heller det men det har Norton.
Rosa tiken har också fått mycket svart på tramdynorna nu. Vita tiken och lila hanen har bara rosa på trampdynorna fortfarande, röda tiken har enstaka svarta prickar på ett par trampdynor, syns knappt än.

Lila hane:


Vit hona:


Rosa hona:


Röd hona:


Nu är ju klockan efter midnatt men bilderna togs innan dess så räkna detta inlägg som postat på torsdagkvällen och därmed dag 10 =)

Ikväll har David varit här och kollat på tv en stund. Han har inte sett valparna sen deras första dag då han akut fick vara valpvakt när vi var tvugna att åka och avliva förstfödda hanen mitt i natten. De har förståss vuxit mycket sen dess och han tyckte det var väldigt söta =)

På lördag kommer Åse och Sandra hit en stund för att kolla på dem.

Förutom närmsta släkten så får alla andra vänta med att se dem tills de är 4 veckor.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilka små knubbisar. Helt underbara. Snart kanske (jag måste säga kanske, för man vet aldrig) så kan det komma att finnas små valpar hemma hos min dotter igen. Jag tror att det bara är ca en vecka kvar.Du får väl titta in lite då och då för att se om något har hänt.

2009-03-27 @ 21:12:14
URL: http://hundisthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0