Radiostjärna på födelsedagen!!

Idag fyller Tindra 4 år!! Och dagen till ära fick hon faktiskt göra radiodebut! Ja, inte riktigt för det var inspelat. Men Karlskrona Djuklinik ringde mig igår och frågade om jag och Tindra ville vara med i radio med anledningen att vi gått bantningstvälingen hos dem. Så det tackade vi ja till och var på kliniken kl 17 idag. Det var vi och så Svante och hans matte också. Svante var en labrador/golden på 2,5 år och Tindra och han blev väldigt förtjusta i varandra. Såpass att Svante trots sin artros hoppade jämfota rakt upp i luften flera gången av glädje.
Blev intervjuad om när vi började programmet, vad vi blev tillsagda att göra, hur det gått osv. Var nervöst men tror det gick bra. Kommer sändas i radio i början av nästa vecka och även ligga inne på www.sr.se/blekinge
Tindra blev även fotograferad när hon satt på vågen och Svante satt glad bredvid, kommer säkert också finans till bekådning på hemsidan :)

Som tack för vår medverkan fick vi en fodertunna med tuggben, leksak, r/d på burk, m.m. Tindra ligger i soffan på "sin" kudde nu och tuggar på ett ben och ja, kan nog säga att hon är nöjd med sin födelsedag!!

Utställningen i Växjö

Idag har det varit en lång dag. Vi åkte hemifrån runt 8-tiden för att köra till Internationella utställningen i Växjö. Det var 43 samojeder anmälda och i Tindras klass, som är Öppen klass (ÖKL) tikar, var de 8 st som tävlade. Tindra kom 2:a :) Men domaren var lite snål och gav bara CK till 1:an, som sedan vann och blev BIR, vet ej hur det gick i BIS.

Christina var där, det var ku lat tses igen för det var längesen. Det var bara hon och hennes hundar som var anmälda i Uppfödargruppen så vi gick vidare till finalerna som började efter kl 15. Vid det laget var Tindra trött och jag fick en köttbulle av Christina som piggade upp henne och gjorde att hon sprang väldigt fint i finalen, men det hjälpte inte för vi med samojederna åkte ut ganska snabbt ändå. Vi var hemma igen vid 17:30 och sen dess har Tindra sovit, hon är helt slut stackars lilla fluffet.

Blev tyvärr ingen 2:a pris-rosett köpt heller för jag glömde fixa över pengar till rätt konto, suck, så vi fick ta de pengar vi hade till att äta nu när vi var där hela dagen :P

Nu är det Stockholmsutställningen nästa!! Wii!!

RSS 2.0