Första riktiga badet

Ja badat har hon ju gjort förut, Lovis, i form av att hon har blivit duschad. Men idag var det dags för det första riktiga badet. Vi fick nog av värmen och åkte och köpte en pool på ca 4500 l. Har bara hunnit fylla den en bit, vill inte råka tömma brunnen och sen tar det fruktansvärt lång tid att fylla den. Jag tog på mig bikini och satte mig i poolen för att sola iaf och  Tobbe tog ut Lovis och lyfte i henne i poolen, täckte hennes tassar och lite till. Hon tyckte det var jättekul att skutta runt där och leka och hon högg efter vattnet, hehe. Är alltså inget klor eller nånting i poolen än utan bara vatten ur kranen.

Igår målade vi trädgårdsmöblerna i värmen, tog nästan hela dan, då var alla tre hundarna med oss ute och lekte. Tindra och Lovis smet runt knuten och grävde en grop. De hann en bit innan vi kom på dem.
Sen igårkväll hade vi extrainsatt valpkurs, med anledning av att jag och ett annat par inte kan nu på söndag så tog han en extra kurs med oss så vi inte skulle missa nåt. Var ju väldigt varmt så vi tog det lugnt och även då fick Lovis plaska lite i en plastbåt de hade på planen. Men hon var jätteduktig, riktigt bra på kontaktövningar och otroligt nog så är hon bra på att gå i koppel. Motionerar henen inte alls, jag tycker inte man ska det med så små valpar. Hon springer fruktansvärt mycket ändå när hon är ute på vår stora tomt med de vuxna vilddjuren. Så koppelpromenader övar vi inte så mycket på. Tindra var hemsk i koppel när hon var liten trots att vi då bodde i lägenhet, så det här var verkligen oväntat.
Han sa det såg ut som att vi tränade mycket kontakt osv hemma, så det var ju kul att höra, för vi tränar nog inte mer än andra, men hon verkar tycka det är kul att lära sig och hon snappar nog upp en del av de stora me.

Fick ett mail idag från en tjej som verkade jättetrevlig som ville ha en Tindravalp i framtiden, en tik. Fick ju tyvärr meddela henne att det inte kommer bli fler Tindravalpar och hänvisade henne vidare till Tindras syster Stella, som ska bli parad i slutet av sommaren.

2 veckor kvar till första utställningen nu, lite nervöst!!
Ska gå ut och göra lite träning med henne nu när det svalnat, ska se om jag kan ta ett kort på henne också :)

Kommentarer
Postat av: Tippie

Mysigt när hundarna badar!:) Lycka till på den kommande utställningen!:)

2009-07-02 @ 21:17:02
URL: http://tippie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0