Gårdagens bus

Ja här skulle det kommit massa fina bilder från gårdagen men min älskade pojkvän glömde kameran hemma så det blev inte så :P
Tindra hade hur kul som helst. Vi satt i ett litet lusthus, kan man säga, med myggnät runtomkring och åt. Peters hund Uno är väldigt kär i Tindra även när hon inte löper så han la konstant tassen på hennes rygg ovh försökte klättra upp på henne, vilket såklart var lite jobbigt för henen i längden men vi ett par tillfällen lyckades han få igång henne till bus. Unos favorisyssla är tydligen att bli jagad, så där sprang de plötsligt, runt runt runt lusthuset där vi satt. Det var hysteriskt kul, Tindra överlistade honom hela tiden genom att stanna så fort hon tappade efter för mycket och väntade in honom tills han sprungit ett varv själv, då mötte hon honom varpå han bytte håll och så sprang de vidare. Hon lyckades fånga honom några gånger och sen blev hon jagad en gång också. Då sänkte hon ner svansen och kutade, och sen när hon kände att han kom för nära så stannade hon o vände sig om, då var det inte roligt längre.
Hon var så kul för hon liksom lät för att få upp farten verkade det som, som en motorcykel "hröf hröf hröf" lät det :)
Nu har hon bytt färg efter Unos eviga tassande, brun på ryggen.

Måste tillägga att det var inte bara några glada toner i bilen på vägen dit utan hon skällde konstant, suck...hundskrälle.

Texas var också med förståss men efter att ha jagat katterna lite väl mycket så fick han lägga sig i bilburen en stund istället. Han kan inte låta bli tyvärr :/

Kommentarer
Postat av: Nettan

Hej! vad fin samojed du har. vill oxå ha en samojed när jag skaffar hund i framtiden. hur gammal är hon? visst är det en tik?

2008-08-02 @ 22:37:34
URL: http://busbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0