Schlagerparty

I lördags var det dags för ännu ett Eurovision och schlagerfantaster som vi är så bjöd vi till fest!
Lovis blev jätteglad när det kom en massa folk och folket blev väldigt glada att se Lovis. Hon var väl gosad länge vilket såklart slutade med att hon slocknade och sov som en stock resten av kvällen. Även Tindra blev trött efter en stund och sov sig igenom schlager-EM. Vi andra som var vakna satt och hejsade på Norge när vi ganska snabbt insåg att det var kört för Sverige. Och det gick ju klockrent för honom, sopade banan!

Så med Lovis och Tindra fortfarande sovandes i köket åkte vi in till schlagerbaren och röjde i två timmar.

Victoria med Lovis


Robert gosar med Lovis


Igårkväll åkte vi in till Pelle och Victoria och spelade kort, då fick Lovis följa med. Victorias kusin Kalle, ca 3 år (?) var där. Lovis har aldrig träffat ett så litet barn förut men det gick jättebra, hon sprang efter honom och trodde att han ville leka med henne. Men i själva verket så var han rädd för henne, tills Victoria förklarade att hon inte var farlig, då gick det bra tat klappa när hon hade somnat :P
Lovis var duktig, kissade inte inne och tuggade inte sönder något. Hon tyckte fortfarande det var lite otäckt att åka bil, men gick bättre än förra gången. Får väl se hur kul hon tycker det är att åka tur o retur till Värnamo imorrn.

Kommentarer
Postat av: Robert

Supertrevlig kväll och roliga foton. :-)

Tack för ännu en härlig Rendez vouz.

2009-05-19 @ 22:51:08
URL: http://blankvapen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0