Utställningen i Sofiero

Idag var en jättefin dag. Inte ett moln på himmeln på morgonen när vi kom till Sofiero i Helsingborg. Vi kom precis när samojederna började och hann sitta och se på hur det gick för alla hanarna innan det var vår tur. Jag hade korv med mig idag så det gick mycket bättre att få henne att vara alert. Men domaren var snål med CK och ingen i ÖKL tikar fick CK idag. Tindra kom 2:a av 5 st i ÖKL så jag är nöjd ändå faktiskt även om jag hade hoppats på mer :)
Men Växjö nästa i november!

Utställningen på Öland

Ja lite försenat men i lördags var vi på utställning på Öland. Det regnade massor på förmiddagen och samojederna var sist i ringen så det blev en lång väntan. Tindra fic ksitta i canvasburen och Tobbe och jag satt på canvasburens fodral med ett stort paraply. Vi måste verkligen skafaf ett utställningstält!
Eftersom att Tindra löpte så levde hon sitt eget lilla liv inne i ringen. Av nån anledning så var det flera tikar som var dragna ur ÖKL så det var bara Tindra och en till som tävlade. Den andra tiken åkte ut på en tvåa så Tindra kom först och fick ett CK. Sedan blev hon 4:e bästa tik.

Har gjort en liten "Wall of Fame" med några av hennes finaste priser.Här är det fina CK hon fick på Öland


Och här är hennes 1:a pris


Imorrn är det dags igen, Sofiero nästa. 33 samojeder anmälda. Tindra går som nr 39 i ringen. Det är 7 siberian huskeys och 1 hund av nån ras jag inte minns som går före samojederna. Så vi ska vara där vid 9 så det blir att köra 6:15.
Håll tummarna för att hon får CERT imorrn!!! Jag vill det SÅ mycket!

RSS 2.0