Intresse för Njorton

Idag ringde det en man från Nybro. Han hade sett annonsen för Njorton i tidningen och var väldigt intresserad. Efter att ha pratat med sin fru så bestämde de sig för att komma o titta på honom imorrn. Så mellan 12-13 kommer de hit, men han var redan nu nästan säker på att de ville ha honom för det kändes helt rätt sa han.
Känns ju jättebra om lillen ska få flytta samtidigt som sina syskon så att vi kan koncentrera oss på Lovis.
Åh jag kommer sakna dem så mycket!

Idag har det varit lite finare väder så vi har koppeltränat dem igen. Sen grillade vi med David och då fick såklart valpisarna vara med ute. Idag var det varken intressant att gräva eller vara under verandan, skönt! Nej för David hade Hero med sig så intresset låg i att jaga honom. Och han tyckte faktiskt att de små var ganska okej nu och lekte lite med dem.

Igår hade vi besök av först Carina, sen Marcus och sent på kvällen kom Victoria hit och fikade.
Marcus kom tyvärr när valparna var som tröttast. Han hade såklart velat se dem in action, men de var trötta efter utflykten till veterinären och sov nästan hela tiden han var där...för att förstås vakna när han åkte vid 21-tiden.

Victoria kom hit vid 22:30 ungefär för att hämta CSI som hon skulle låna av mig. Hon stannade på fika till halv ett ungefär. Sen var det dags för henne att hämta fylle-Per från krogen ;)

Väldigt kul med besök från så många kompisar på samma dag :)

Nu är det dags för mig att byta om och åka in till jobbet på Nivå. De små håller i skrivande stund på att massakrera "sin" (Texas) rosa flamingo i köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0