Besiktningstid bokad

Idag var jag hos veterinären med min kise Tussi som bor kvar hos mina föräldrar. Hon hade blivit biten i tassen och var tvungen att få dränering, men det gick bra så vi hoppas hon repar sig snabbt nu. Hon är 14 år men man märker inte alls att hon börjar bli gammal =) hennes mamma Mise är 17 år!
Iaf, så när jag var där så passade jag på att boka tid till besiktning, vaccin och chipmärkning av valparna samt vaccin för Tindra också.
Fredagen 8 maj ska det ske, kl 9:30 på Karlskrona Djurklinik där småfluffen föddes.
Blir deras första bilresa så ska bli spännande, kommer säkert gå jättebra.

Igår fick valpisarna träffa Davids hund Hero för första gången. De gjorde som när de ser katten, dvs full attack..Hero blev rädd för dem och tyckte det var väldigt otäcka, det såg sjukt kul ut.
Till slut verkade han ändå förstå att de vilel leka med honom och gjorde lite försök att inbjuda till lek, men han blev fortfarande rädd om de smög sig på honom när han inte var beredd...han är lite speciell ;)

Katten vill inte alls leka med dem längre. Det gick an i början när de jagade honom lite mer lojt en i taget. Men nu kutar alla mot honom och ja verkligen springer över honom. Så nu försöker han bara ta sig genom köket när alla sover och skulle han ändå inte lyckas passera obemärkt så flyr han snabbt upp på köksbordet för mellanlandning.

Ska ta lite fler kort på dem snart, de växer snabbt nu. Måste bara ladda betteriet i kameren först.

På torsdag kväll kommer Angelica, Andreas, Sara, Henrik o Norton hit. De skulle egentligen komma på fredag men det blev ändrat igår.  Efter Saras dansträning kl 19 kör de direkt hit. Vi ser mycket fram emot detta =)

Kommentarer
Postat av: Daniel

Så härligt med hund å djurbloggar.

Har själv 3 borderterrier så fullt upp i stugan.

Hälsa vovvarna!

2009-04-28 @ 00:11:20
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0