Utställningen i Växjö

Idag har det varit en lång dag. Vi åkte hemifrån runt 8-tiden för att köra till Internationella utställningen i Växjö. Det var 43 samojeder anmälda och i Tindras klass, som är Öppen klass (ÖKL) tikar, var de 8 st som tävlade. Tindra kom 2:a :) Men domaren var lite snål och gav bara CK till 1:an, som sedan vann och blev BIR, vet ej hur det gick i BIS.

Christina var där, det var ku lat tses igen för det var längesen. Det var bara hon och hennes hundar som var anmälda i Uppfödargruppen så vi gick vidare till finalerna som började efter kl 15. Vid det laget var Tindra trött och jag fick en köttbulle av Christina som piggade upp henne och gjorde att hon sprang väldigt fint i finalen, men det hjälpte inte för vi med samojederna åkte ut ganska snabbt ändå. Vi var hemma igen vid 17:30 och sen dess har Tindra sovit, hon är helt slut stackars lilla fluffet.

Blev tyvärr ingen 2:a pris-rosett köpt heller för jag glömde fixa över pengar till rätt konto, suck, så vi fick ta de pengar vi hade till att äta nu när vi var där hela dagen :P

Nu är det Stockholmsutställningen nästa!! Wii!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0