Radiostjärna på födelsedagen!!

Idag fyller Tindra 4 år!! Och dagen till ära fick hon faktiskt göra radiodebut! Ja, inte riktigt för det var inspelat. Men Karlskrona Djuklinik ringde mig igår och frågade om jag och Tindra ville vara med i radio med anledningen att vi gått bantningstvälingen hos dem. Så det tackade vi ja till och var på kliniken kl 17 idag. Det var vi och så Svante och hans matte också. Svante var en labrador/golden på 2,5 år och Tindra och han blev väldigt förtjusta i varandra. Såpass att Svante trots sin artros hoppade jämfota rakt upp i luften flera gången av glädje.
Blev intervjuad om när vi började programmet, vad vi blev tillsagda att göra, hur det gått osv. Var nervöst men tror det gick bra. Kommer sändas i radio i början av nästa vecka och även ligga inne på www.sr.se/blekinge
Tindra blev även fotograferad när hon satt på vågen och Svante satt glad bredvid, kommer säkert också finans till bekådning på hemsidan :)

Som tack för vår medverkan fick vi en fodertunna med tuggben, leksak, r/d på burk, m.m. Tindra ligger i soffan på "sin" kudde nu och tuggar på ett ben och ja, kan nog säga att hon är nöjd med sin födelsedag!!

Kommentarer
Postat av: Ina - en nybörjares agilityblogg

Hej! Ville bara säga att du har en fin hund :) Jag är lite svag för samojeder.. Ha en trevlig kväll :)

2008-12-03 @ 19:32:13
URL: http://agility.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0